MENUMENU
  • Schermmiddelen voor gewassen
    • Tijdelijke schermmiddelen

      Schermmiddelen die geleidelijk wegslijten en niet aan het einde van het seizoen verwijderd hoeven te worden. Deze productlijn is ontwikkeld om telers een doeltreffende, gebruiksvriendelijke oplossing te bieden.


      Tijdelijke bescherming tegen warmte en overmatig licht, zonder dat reiniging nodig is.

    • Verwijderbare schermmiddelen

      Deze ‘on/off’-middelen, zoals ze vaak worden genoemd, zorgen tijdens de hele gebruiksduur voor een stabiel resultaat, tot ze uiteindelijk verwijderd worden met het juiste reinigingsproduct. Met deze productlijn die scherm- en diffusieoplossingen combineert, kan de teler zelf bepalen wanneer hij het schermmiddel wil verwijderen.


      Verwijderbare bescherming tegen warmte en licht


      Bescherming tegen licht en warmte voor zongevoelige gewassen


      Verwijderbare bescherming tegen warmte met behoud van groeilicht


      Verwijderbare lichtdiffusie met maximale lichtdoorlatendheid


      Verwijderbare lichtdiffusie met warmtebescherming


      Reiniger om scherm- en diffusiemiddelen te verwijderen

    • Product informatie

      Niet helemaal zeker welke oplossing het beste bij u past? We hebben een aantal bronnen verzameld om u te helpen.

      Online Product Advies

      In 5 makkelijke stappen naar een product advies voor uw kas

      Inzicht in licht

      Hoe beïnvloeden onze verven het zonlicht?

      FAQ

      Veelgestelde vragen en antwoorden over onze schermmiddelen

      Hoe breng ik een Sudlac schermmiddel aan

      Uitleg over de verschillende applicatie methoden voor verschillende kassen

  • Beschermingsverven voor kassen
    • Met deze oplossingen, die worden aangebracht op de diverse elementen van de kasconstructie, kunt u uw kassen onderhouden en beschermen tegen voortijdige slijtage.


      Corrosiebescherming voor verwarmingsbuizen


      Beschermt kunststof folie tegen voortijdige slijtage

  • Contact
  • Over ons
    • We’ve got you covered

      Onze doelen en ambities

      Historie

      We vieren onze 60e verjaardag. Kijk mee naar wat hoogtepunten uit onze historie.

    • Events

      Op welke evenementen is Sudlac aanwezig?

      Artikelen

      Testimonials en andere artikelen

Privacy verklaring

Sudlac SAS, gevestigd aan 1 Rue Gaston Monmousseau 38130 Echirolles, France, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sudlac SAS verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@sudlac.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sudlac SAS verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Sudlac SAS analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Sudlac SAS neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sudlac SAS) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sudlac SAS bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Soort gegevens Bewaartermijn Reden
Personalia Zolang relevant Klantrelatiebeheer
Adres Zolang relevant Klantrelatiebeheer
Website gebruik 50 Maanden Website analyse

Delen van persoonsgegevens met derden

Sudlac SAS verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sudlac SAS blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sudlac SAS gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Sudlac SAS gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sudlac SAS en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@sudlac.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

U kunt ook uw recht uitoefenen om een klacht in te dienen bij de nationale gegevensbeschermingsautoriteit door uw verzoek te richten aan de Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden, 3 Place de Fontenoy – TSA 80715 – 75334 PARIS CEDEX 07, www. cnil.fr.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sudlac SAS neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@sudlac.com